Gjuha:
Kėrko: 
 KOMPANIA JONĖ
RRETH NESH
PAMJE E PĖRGJITHSHME
POLITIKA E CILĖSISĖ
OBJEKTIVA
SKEMA ORGANIZATIVE
KONTAKTE
 EKSPERIENCA JONĖ
 MAKINERI & IMPJANTE
 GALERI
 TĖ REJAT
 KONTAKTO
 STATISTIKA
KOMPANIA JONĖ - SKEMA ORGANIZATIVE

Skema Organizative

Alb-Building sh.p.k. e ka ndërtuar me kujdes organizimin e strukturës së saj për të arritur objektivat afatgjata të kompanisë, për të qenë një kompani e niveleve të larta botërore, me qendër në Shqipëri.

Kompania jonë ka adoptuar një strukturë dhe një filozofi udhëheqje korporative që bazohet në tërheqjen e një Bord të dedikuar dhe të angazhuar për kulturë cilësie dhe dorëzim në kohë të projekteve klientëve tanë.  
PERSONELINUMRI
1.
DREJTORË E MENAXHERË

6

2.
STAF ADMINISTRATIV10
3.
INXHINIERË15
4.
MBIKQYRËS3
5.
KRYEPUNËTOR12
6.

MEKANIKË15
7.
TEKNIKË5
8.
MANOVRATORË48
9.
DREJTUES MJETESH17
10.
SPECIALISTË NDËRTIMI65
11.

PUNËTORË TË THJESHTË104

Totali
300