Gjuha:
Kėrko: 
 KOMPANIA JONĖ
RRETH NESH
PAMJE E PĖRGJITHSHME
POLITIKA E CILĖSISĖ
OBJEKTIVA
SKEMA ORGANIZATIVE
KONTAKTE
 EKSPERIENCA JONĖ
 MAKINERI & IMPJANTE
 GALERI
 TĖ REJAT
 KONTAKTO
 STATISTIKA
KOMPANIA JONĖ - POLITIKA E CILĖSISĖ

Politika E Cilėsisė


Konsiderata jonë kryesore është t'i shërbejmë klientit. Ne besojmë se përkushtimi ndaj cilësisë në gjithcka që ne bëjmë është themeli i fortë mbi të cilin është ndërtuar biznesi ynë

Filozofia bazë e kompanisë Alb Building:
Kompania Alb Building është e përkushtuar ndaj cilësisë duke përmbushur pritshmëritë e klientëve dhe duke respektuar ligjet e aplikueshme në sektorin ku ushtron aktivitetin

Kriteri kryesor i cilësisë në punën tonë është të implementojmë aktivitete dhe procedura nëpërmjet studimit dhe zhvillimit, përmirësimit të metodave të punës në cdo aspekt të punës sonë të përditshme.
Për më tepër, ne na duhet të punojmë cdo ditë për të mësuar më shumë rreth biznesit tonë, proceseve të tij thelbësore dhe të kërkojmë për mundësi përmirësimi në cdo pjesë të veprimeve tona. Ne përdorim të dhënat e mbledhura dhe analizat për të gjetur dhe zbatuar mundësi reale përmirësimi.
Ne do t'i arrijmë këto politika nëpërmjet punës në grup, frymës së bashkëpunimit, duke bashkërenduar të gjitha forcat e duke punuar si një njësi e vetme