Gjuha:
Kėrko: 
 KOMPANIA JONĖ
RRETH NESH
PAMJE E PĖRGJITHSHME
POLITIKA E CILĖSISĖ
OBJEKTIVA
SKEMA ORGANIZATIVE
KONTAKTE
 EKSPERIENCA JONĖ
 MAKINERI & IMPJANTE
 GALERI
 TĖ REJAT
 KONTAKTO
 STATISTIKA
KOMPANIA JONĖ - PAMJE E PĖRGJITHSHME

Tė Dhėna Mbi Alb-Building shpk:

    * Statusi Ligjor: Shoqëri me Përgjegjësi të Kufizuar
    * Kapitali: 175 500 000 Lekë
    * Qëllimi: Aktivitet në fushën e ndërtimit, të infrastrukturës, banesave
                      dhe objekteve industriale
    * Nr Regjistrimit: Vendimi Nr. 6415 datë 22.09.1994 i Gjykatës së
                                     Rrethit Tiranë
    * Adresa: Alb-Building shpk, Tepelenë
                      Alb-Building shpk, Dega Tiranë,
                      Rr Rreshit Petrela, Pranë Arkivit të Shtetit, Tiranë
    * Tel:  00355 4 2420 748

Persona Kontakti:

    ODHISE BRESHA

    Adresa Rr. “Reshit Petrela”, Pallati Pranë Arkivit të Shtetit, Seksioni 2,
                           Kati 2,Tiranë.
    Mob.: 00355 68 20 46 818
    Tel: 00355 4 2420 748      
    E-mail: [email protected]


    PËLLUMB BETA

    Adresa: Rr. “Reshit Petrela”, Pallati Pranë Arkivit të Shtetit, Seksioni 2,
                     Kati 2,Tiranë.
    Mob.: 00355 68 20 54 390
    Tel:  00355 4 2420 748     
    E-mail: [email protected]

Bordi I Drejtorėve:

    * Administrator i Përgjithshëm:   Z. Odhise Bresha
    * Drejtor Ekzekutiv:     Z. Pëllumb Beta

Lista E Bankave Me Tė Cilat Kompania Punon:

    * Intesa San Paolo Bank Albania
    * Banka e Bashkuar Arabe
    * Raiffeisen Bank
    * Union Bank
    * Banka Credins
    * Alpha Bank