Gjuha:
Kėrko: 
 KOMPANIA JONĖ
 EKSPERIENCA JONĖ
 MAKINERI & IMPJANTE
 GALERI
 TĖ REJAT
 KONTAKTO
 STATISTIKA
STATISTIKA

Statistika

Burimet njerëzore konsiderohen thelbësore për suksesin e kompanisë sonë. Për këtë stafi ynë ka një kualifikim të lartë dhe experiencë shumë vjeçare. I gjithë grupi i punës karakterizohet nga një frymë e ngushtë bashkëpunimi për të realizuar me sukses objektivat e kompanisë.

TOTALI I TË ARDHURAVE DHE ASETEVE NË VITE (NË mln LEKË)

Vitet                    2004           2005             2006            2007          2008          2009           2010

Të ardhurat      257.579     403.881      386.771      331.494      602.694     1,916.2      2,600.000
   
Asete                12.370         74.062           22.5          19.654        75.504
TOTALI I TĖ ARDHURAVE DHE ASETEVE NĖ VITE (NĖ mln EURO)

Vitet                   2004             2005           2006            2007           2008        2009       2010

Të ardhurat     1.981            3.106          2.975           2.549          4.636        13.890    18.723
   
Asete                0.095            0.569          0.173          0.151            0.580  
PersoneliNumri
1.
DREJTORË DHE MENAXHERË
6
2.
STAF ADMINISTRATIV
10
3.
INXHINIERË
15
4.
MBIKQYRËS
3
5.
KRYEPUNËTOR
12
6
MEKANIKË
15
7.
TEKNIKË
5
8.
MANOVRATORË
48
9.
DREJTUES MJETESH
17
10.
SPECIALISTË NDËRTIMI
65
11.
PUNËTORË TË THJESHTË104
TOTALI
300

  
SERPROFESIONIEMĖR MBIEMĖREXPERIENCĖ VITEEKSPERIENCA POZ
1.
President
Ing.Odhise  Bresho
23
16
2.
Drejtor Ekzekutiv
Ek. Pëllumb  Beta
28
16
3.
Financier
Ek. Hasim Lame
22
6
4.
Përgjegjës Punimesh
Ing. Dritan Peshtani
1515
5.
Drejtues Teknik
Ing. Eqerem Fagu
35
5
6.
Menaxher7.
Ing. Elektrik (Dr.Teknik)
Ing. Robert Koçi
15
2
8.
Ing. Mekanik (Dr.Teknik)
Ing.Aleks  Doçi
25
1
9.
Ing. Hidro
Ing. Endrit Celi
15
6
10.
Supervizor (Dr.Teknik)
Fatbardha Taho
17
5
11.
Asistent Supervizor
Safet Bresho
25
10
12.
Topograf
Ali Lashi
20
2
13.
Manaxher Projektesh
Ing.Valter Bega
14
1

MAKINERITĖ DHE PAJISJET

MJETE TRANSPORTI

   Mjete Transporti
PĖRSHKRIMIKAPACITETINR. NJĖSIVEVITI PRODHIMITORIGJINA
Kamion M.Benz 4 Axes
7
Kamion Kokë Tërheqëse MB 2 akse
1
Kamion Kokë Tërheqëse Iveco
2
Kamion Man 3 Axes
4
Kamion Mercedez Benz vinc 3 ton
1
Kamion MB bote uji 2 akse
1
Kamion Renault bot nafte 2 akse
1
Autobetoniere MB ASTRA
5
Pompe Betoni 36 metra
1
Pompe Betoni 28 metra
1
Trailer 20 m³
2
Rimorkiator 45 ton
1
Rimorkiator 25 ton
1
Kamionçinë MB 410
1
Kamionçinë MB 6091
Kamionçinë MB 8142
Fuoristrada MB5
Fuoristrada NISSAN3
Fuoristrada LANDROVER
4
Fuoristrada MITSUBISHI
3
Pick UP NISSAN TERRANO
1
Pick UP MITSUBISHI L200
17
Mikrobus Wolkswagen
1
Autobus 36 vende
1
TOTAL65

MJETE GËRMIMI DHE NGARKIMI

   MJETE GĖRMIMI DHE NGARKIMI
PĖRSHKRIMIKAPACITETINR. NJĖSIVEVITI PRODHIMITORIGJINA
Ekskavator CAT 345 BL
1
Ekskavator CAT 330 C
1
Ekskavator CAT 330 BL
1
Ekskavator CAT 320 C
1
Ekskavator CAT 320 B
1
Ekskavator CAT 318 C
1
Ekskavator CAT 315 C
1
Ekskavator CAT 312
1
Ekskavator KOMATSU 345 C
1
Ekskavator KOMATSU 340 C
2
Ekskavator LIBHER 924
2
Ekskavator LIBHER 922
1
Ekskavator LIBHER 914
2
Fadromë LIBHER 540
2
Fadromë LIBHER 540
1
Fadromë CAT 428 C1
Fadromë UNC 320
1
MINIBAGER CAT 303 CR
1
MINI Ekskavator CAT PILAR 216 B
1
Buldozer CAT D6XL
2
Buldozer KOMATSU D58E
1
Sonde Shpimi ATLAS COPCO R7
1
TOTAL
27

MJETE PËR PUNIME RRUGORE

   MJETE PĖR PUNIME RRUGORE
PĖRSHKRIMIKAPACITETINR. NJĖSIVEVITI PRODHIMITORIGJINA
Asfalt - Shtruese DEMAG 130
L=6.5m
1
Spërkatës Bitumi VOLVO
1
Grejder (Nivelues) OK G162
Rul CAT 563 654 (gomë-cilindër)
3
Rul BOMAG BW 213
1
Rul DYNAPAC CA 25
1
Rul BOMAG 161 (cilindër-cilindër)
1
Rul HAMM
1
Rul BOMAG BW 120 (cilindër)
1
Rul HAMM (gomë-gomë)
1
Rul BOMAG BV 120AD
1
TOTALI
14

VINÇA DHE MJETE TË TJERA PUNE

   VINĒA DHE MJETE TĖ TJERA PUNE
PĖRSHKRIMIKAPACITETINR. NJĖSIVEVITI PRODHIMITORIGJINA
Autovinç LIEBHERR
90 Ton2
Autovinç PMP
30 Ton1
Autovinç MB10 Ton
1
Autovinç TAKRAF
13 Ton1
Autovinç Trailer MB
3 Ton
1
Autovinç MB
3 Ton
1
Vinç Kulle H50-80 M
12 Ton
2
Vinç Kulle H 30 M
4 Ton
1
Pirun CAT
3 Ton
1
TOTAL
11

   IMPIANTE DHE PAJISJE TĖ TJERA
PĖRSHKRIMIKAPACITETINR. NJĖSIVEVITI PRODHIMITORIGJINA
Impiant Asfalti INTRAME
110 T/orë
1
1985
Gjermani
Impiant OHL
120 T/orë
1
Impiant betoni CIFA
100 m³/ore
1
Impiant betoni SIPER
20 m³/orë
1
1990
Itali
Fabrikë betoni
80 m³/orë
1
Impiant thyerje-larje
1
Makinë e lëvizshme thyerje
2
TOTALI
8

   MAKINERI DHE PAJISJE TĖ TJERA
PĖRSHKRIMIKAPACITETINR. NJĖSIVEVITI PRODHIMITORIGJINA
Batipal për Guardriela
1
Makinë vijëzimi rrugor1
Gjenerator 450 Kw PERKINS1
Gjenerator 400 Kw1
Gjenerator 100-250 Kw4
Gjenerator GEP 18-225
Gjenerator 30-70 Kw3
Kompresor ajri me matrapik4
Vibrator betoni12
Rimorkio Sinjalistike me ndriçim1
Total Station MICOM3
Nivel MICOM3
Laborator materialesh (komplet)1
Pikë furnizimi karburanti1
Pistona, Post-tension trarët e urave3
Pajisje për injektimin e trarëve të urave2
Pompa uji të ndryshme6
TOTALI52

   INSTRUMENTA DHE PAJISJE ZYRE
PĖRSHKRIMIKAPACITETINR. NJĖSIVEVITI PRODHIMITORIGJINA
Instrument Total TOPCON12004USA
Printera122004USA
Kompjutera23
Fotokopjues5
Skaner5
Pajisje të Tjera

Ftesė pėr bashkėpunim!

Kompania Alb Building është e hapur ndaj bashkëpunimeve të ndryshme me partnerë vendas e të huaj për ndërtime të kategorive që ne ofrojmë.
Ne besojmë në mundësitë tona për të pasur bashkëpunime të frytshme, fakt të cilin e kanë vertetuar mësë miri rezultatet tona të deritanishme.
Prandaj ftojmë të gjithë të interesuarit të na kontaktojnë.
Ne ju mirepresim!


Me respekt!

Administrator i Përgjithshëm
Z.Odhise Bresha

<=   Kthehu në Faqen Kryesore