Gjuha:
Kėrko: 
 KOMPANIA JONĖ
 EKSPERIENCA JONĖ
ĒFARĖ NE OFROJMĖ
 MAKINERI & IMPJANTE
 GALERI
 TĖ REJAT
 KONTAKTO
 STATISTIKA
EKSPERIENCA JONĖ

EKSPERIENCA NĖ VITE


Alb-Building ka rreth 16 vjet që operon në tregun e ndërtimeve, por ne po ju prezantojmë disa nga projektet e realizuara në 8 vitet e fundit në sektorët e ndërtimit të banesave dhe të infrastrukturës.

1.Ndërtim pallate banimi, Rr. Komuna Parisit, Tiranë (2 Objekte).
2. Ndërtim pallate banimi, Rr. Reshit Petrela, Tiranë (2 Objekte).
3.
Ndërtim pallate banimi, Rr. "Ismail Qemali", Tiranë.
4.Rikonstruksion i Spitalit Onkologjik "Nënë Tereza".
5.
Rezidencë Banimi, Mali i Robit, Kavajë.
6.
Rikonstruksioni Q.Shëndetësore, Domje, Tiranë.
7.
Rikonstruksioni Q.Shëndetësore Mullet Tiranë.
8.
Ndërtim i terreneve Sportive në Shkollat A.Z.Cajupi Tiranë, M.Grameno Tiranë, A.Gashi Tiranë
9.
Rikonstruksioni shëtitores, Memaliaj
10.
Rikonstruksioni shëtitores, Sarandë.
11.
Sistemime asfaltime, kanalizime, Memaliaj.
12. Rrjeti Sekondar i kanalizimeve, Breglumas, Tiranë.
13. Rrjeti Sekondar i kanalizimeve, Bathore 4, Tiranë.
14.
Rrugë, Kanalizime, Komuna Krahës, Zhulaj.
15.
Rikonstruksioni Rrugës Vorë-Rinas-FushëKrujë.
16.
Rikonstruksion Rruga Vasiar, Komuna F. Memaliaj.
17.  Rikonstruskion i rrugës Fier - Ura e Povlës.
18.
Ndërtimi i Urës Peshtan, Tepelenë.
19.
Ndërtimi i rrugës Durrës -Kukës, seksioni Kalimash- Rexhepaj,Loti nr.8
20. Ndërtimi i "Urës së Bunës", Shkodër
21.
Konstruksion i rrugës Valare-Erind, Gjirokastër
22.
Konstruskioni "Vora Interchange", Vorë
23.
Konstruskioni i "Durrës By-Pass", Durrës

Gjatë realizimit të këtyre punimeve kemi respektuar me përpikmëri të gjitha kushtet e kontratave duke mos patur deri tani asnjë reklamim nga punëdhënësit.